Zeeslag ( spel / game )

"And now something completely different: a game." (vrij naar Monty Python)

Stand

Is het spel je bevallen? Klik dan op een van onderstaande links en wij ontvangen van de sponsor 5 dollar cent.

Geluid                         

De onderstaande tekst troffen we op internet in het Engels aan. Het klinkt oubollig, maar het past bij de tijd waaruit het spel stamt:

"...We hebben de vijandelijke vloot gelocaliseerd onder het commando van admiraal EsetTE, echter we hebben nog geen visueel contact. Het voorstel is om willekeurig te vuren in hun gebied en te luisteren naar de inslag van de granaten...

...Volgens onze inlichtingen dienst is de vijandelijke vloot van dezelfde samenstelling als de onze, en zal genoodzaakt zijn dezelfde tactiek te gebruiken als de onze. Overeenkomstig de gevechtsregels, zal er ombeurten een granaat afgevuurd worden en de gezonken schepen zullen direct gemeld worden...

...U stuurt direct de kanonnen van de vloot aan. Selecteer het doel door op de linker speelveld (grid) te klikken. De rechter grids laat de status zien van de eigen vloot. De sterkte van de vijandelijke vloot wordt aangegeven in de status balk (onderaan in uw browser)...

...We vermoeden dat deze slag niet voorbij is totdat een van beide vloten in zijn geheel tot zinken is gebracht. Onze kanonniers wachten op uw commando's. We vertrouwen op u, Kommandant..."

...De stand wordt ook weergegeven in de tabel linksbovenaan uw scherm. Boven het speelveld (grid) staat het aantal overwinningen vermeld. Om uw opstelling te wijzigen, klik op "Wijzig bord". Selecteren van een schip kan met behulp van de knoppen "Volgend type" en "Draai schip", of klik op het schiptype van uw keuze in de tabel linksbovenaan uw scherm. Klik nogmaals op hetzelfde schip schiptype om de boot 90 graden te draaien. ..."

Restaurant + Eindhoven + eetcafé = EsetTE

Ervaringen van een stel vrienden in de restaurants (restaurant en eetcafé) van Eindhoven. Meer dan 200 restaurants uit Eindhoven en omgeving (horeca) op een geheel onafhankelijke en subjectieve manier beschreven.
EsetTE logo
is de lijst van eetgelegenheden in Eindhoven en omstreken. Wil je eens iets anders, snel of goedkoop? Er is altijd wel iets wat je zal aanspreken in onderstaande. Wij, de samenstellers, zijn een stel vrienden die al meer dan 6 jaar regelmatig vertoeven in telkens weer een andere eetgelegenheid.
De naam EsetTE is verzonnen door de initiatiefnemer van deze pagina en is het acroniem voor: Eetgelegenheden Steven, Egelmeers, Triepels Te Eindhoven e.o. Merk op dat "set" heel wat "ETE"n naar binnen werkt, maar dat alles gelukkig weet kwijt te raken door te sporten. Heb je opmerkingen of tips? Dan vernemen we die graag van je: mailto:esette@dse.nl.
Onze restaurant recensies zijn ingedeeld naar prijs per persoon voor de gehele maaltijd (als we de wijn niet meetellen):
Kun je een restaurant niet vinden? Type dan Ctrl+F.
Probeer anders eens deze zoekmachine:
Web EsetTE
Naast bovenstaande indeling is het volgende op deze site te vinden:

current weather Het weer op dit moment (Eindhoven airport)Tot slot onze favoriete zoek machine:

Google!
Nedstat Basic - Gratis web site statistieken
Eigen homepage website teller www.ilse.nl STARTPUNT.NU Vinden.NL - Maakt Internet Compleet Personal Pages Horeca Netwijzer LinkMee Drukwerk Goedkoop - Printing Valid HTML 4.0! restaurant Eindhoven eetcafé

Deze pagina wordt beheerd door Perry Egelmeers (esette@dse.nl) en is de laatste maal gewijzigd op