Restaurant + Eindhoven + eetcafé = EsetTE

restaurant Eindhoven Eetcafé

is de lijst van eetgelegenheden in Eindhoven en omstreken. Wil je eens iets anders, snel of goedkoop? Er is altijd wel iets wat je zal aanspreken in onderstaande. Wij, de samenstellers, zijn een stel vrienden die al meer dan 5 jaar regelmatig vertoeven in telkens weer een andere eetgelegenheid (restaurant of eetcafé in Eindhoven).
De naam EsetTE is verzonnen door de initiatiefnemer van deze pagina en is het acroniem voor: Eetgelegenheden Steven, Egelmeers, Triepels Te Eindhoven e.o. Merk op dat "set" heel wat "ETE"n naar binnen werkt, maar dat alles gelukkig weet kwijt te raken door te sporten. Heb je opmerkingen of tips? Dan vernemen we die graag van je: mailto:esette@dse.nl.
De recensies hebben we ingedeeld naar prijs per persoon voor de gehele maaltijd (als we de wijn niet meetellen):

Kun je een restaurant of eetcafé niet vinden? Type dan Ctrl+F.
Probeer anders eens deze zoekmachine.
Doorzoek deze site:

English version - Index (alfabetisch) - Nog te bezoeken - Buiten Eindhoven - Links - Activiteiten in Eindhoven - Waar liggen de restaurants - Gastenboek - Achtergrond informatie

EsetTE pagina, onze sleutelwoorden zijn:

restaurant Eindhoven eetcafé eetgelegenheid restaurants eetcafés uitgaan eten dinner stappen.

restaurant

Volgens het woordenboek is een restaurant een publieke eetgelegenheid. Een uitgebreidere omschrijving geeft wikipedia restaurant.

Eindhoven

Eindhoven is de vijfde stad van Nederland met krap 210.000 inwoners. Wat dat betreft heeft deze site binnen 6 jaar meer bezoekers getrokken als inwoners. Meer informatie over Eindhoven? Zie wikipedia Eindhoven.

eetcafé

Volgens het woordenboek is een eetcafé een café waar ook maaltijden worden geserveerd. Over dit onderwerp bevat wikipedia eetcafé niet veel meer informatie.

Google!
Valid HTML 4.0! brabbelonia

Deze pagina wordt beheerd door Perry Egelmeers (esette@dse.nl).